O NAMA

Osnovno pitanje suvremenog čovjeka je : kako živjeti dulje i pri tom obavezno što kvalitetnije, jer, složit ćete se, kvantitet bez kvalitete nema smisla. U tom sveopćem stremljenju naša tvrtka ima ambiciju dati svoj mali doprinos.
Kod nas možete pronaći biljne pripravke - dodatke prehrani - za prevenciju bolesti, očuvanje i poboljšanje zdravlja, ali i ublažavanje simptoma već nastalog oboljenja.

Za sada su to :

  • Taponing - Ginkgo Biloba Ext. tablete, ekstrakt lista ove čudesne, prastare biljke koja jos uvijek prirodno (divlje) raste samo u pokrajini Zhejiang. Taponing tablete su namjenjene svima koji imaju problema s centralnom cirkulacijom (protok krvi prema mozgu ), vrtoglavice, zujanje u ušima, slabu koncentraciju i pamćenje.

Tvrtka Multipharm d.o.o. osnovana je 2002. godine sa sjedištem u Zagrebu. Naša želja je osim doprinosa poboljšanju zdravlja i kvalitete života ljudi, približiti načela i principe Tradicionalne kinske medicine, a pri tome vodeći brigu o načelima naše, moderne medicine. Tradicionalna kineska medicina je najstarija, najbogatija i najčešće primjenjivana medicina danas.


Već sljedeće godine, 2003. smo uzeli s Dalekog istoka Conprostu – poznati proizvod Tradicionalne kineske medicine. Conprosta je namjenjena muškarcima sa smetnjama od strane prostate, ali i svima nakon 40. godine života za odgađanje i ublažavanje simptoma muškog klimakterija – andropauze i BPH (benignog povećanja prostate).


Drugi je nadaleko poznati Ginkgo biloba – ekstrakt listova čudesne biljke Ginkgo biloba koja danas prirodno raste samo u Kini. Iako je to najprodavaniji biljni proizvod u Europi, Ginkgo biloba je izvorno proizvod Dalekog istoka ( Kine i Japana). I jedan i drugi proizvod su djelo farmaceutskog tima Conba Pharm Co.,Ltd. i znanstvenog tima Zhejiang medicinske akademije. Conprosta je lider među proizvodima koje proizvodi ova tvornica. Njezinu kvalitetu potvrđuju i brojne nagrade kao na primjer : III nagrada za razvoj nacionalne znanosti i tehnologije 1987. godine, nagradu izuzetnog proizvoda Nacionalnog biroa medicinske administracije 1988. godine, Zlatnu medalju za izuzetne pčelinje proizvode na 32. Međunarodnoj izložbi Apikulture 1989. godine, Nacionalnu srebrnu medalju 1991. godine i poznati kineski tradicionalni međunarodni zaštitni znak od Nacionalnog biroa međunarodne administracije 1995. godine. Conprosta je 1998. godine dobila FDA certifikat i počinje se koristiti u Americi. Kvalitetu proizvoda su prepoznali i naši potrošači tako da je Conprosta ubrzo – već od 2005.godine - postala vodeći proizvod na našem tržištu za bolesti prostate(adenom prostate i upale prostate s naglaskom na kronične nebakterijske upale).

2007. godine smo uveli Ginkgo Biloba taponing još jedan pripravak ginkga, ali vrhunske kvalitete! Ginkgo je pripravak za poboljšanje koncentracije, cirkulacije i pamćenja. Naš Ginkgo Biloba taponing je u tabletama pri čemu svaka tableta ima 40 mg čistog ekstrakta listova Ginkga Bilobe standardiziranog na 24% ginkoflavonoglikozida i 6% terpena. Kao i Conprosta i Ginkgo Biloba taponing nosi prestižni i vrlo strogi FDA certifikat koji sam za sebe govori o kvaliteti ovog proizvoda.Na najnovijoj kontroli kvalitete koju je izvršio Zavod za javno zdravstvo RH Ginkgo Biloba taponing je potvrdio i sadržaj – količinu aktivne supstancije u svakoj tableti i kvalitetu.


Za sva dodatna pitanja i nejasnoće na raspolaganju vam stoje mag.sc.prim. Hrvoje Miškić, dr.med., specijalista urologije i Svetlana Jevremović Pilić,dr.med.