O NAMA:

MULTIPHARM d.o.o.

B. Kašića 2, Zagreb 10000

OIB: 35002568832

IBAN: HR1324840081103030668

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu, Tt-12/15453-2, MBS: 080268112.

Temeljni kapital 19.700,00 kn uplaćen u cijelosti. Članovi uprave društva: Svetlana Jevremović Pilić i Ivan Pilić

 

Kontakt

Tel: 01-4655-088

Fax: 01-4655-089

Mail: info@multipharm.hr

 

 

UVJETI POSLOVANJA MULTIPHARM.HR

 

Način plaćanja

Uplatom na naš transakcijski račun: IBAN: HR1324840081103030668 KOD RBA

Pouzećem kod dostave uplatom kupoprodajnog iznosa dostavnoj službi GLS Croatia.

 

 

Pružatelj usluga i prodavatelj proizvoda putem internet trgovine je Multipharm d.o.o. Zagreb, B. Kašića 2.

U daljnjem tekstu Multipharm je davatelj usluga i prodavatelj a Multipharm.hr se odnosi na internet trgovinu.

 

Korisnik

Korisnik je svaka fizička i pravna osoba koja koristi usluge ovog web shopa, i koristi ih u skladu sa pravilima ponašanja na internetu. Korisnik je dužan unositi točne podatke na mjestima gdje se to od njega traži u postupku naručivanja.

 

Kupac

Kupac i ugovorni partner Multipharma kao prodavatelj kod sklapanja ugovora o kupnji pri internetskoj kupnji je osoba koju korisnik navede u blagajni webshopa u rubrici „ podaci o kupcu „.

Multipharm kao prodavatelj u internetskoj trgovini postupa i pruža usluge u skladu sa ovim uvjetima te u skladu sa Zakonskim propisima i drugim propisima RH.

Multipharm je odgovoran za materijalne nedostatke proizvoda u skladu sa odredbama Zakona o obveznim odnosima.

 

Nastajanje i zaključivanje kupoprodajnog ugovora

Sklapanje ugovora vrši se isključivo na hrvatskom jeziku.

Nakon odabira proizvoda i spremanja u svoju košaricu, korisnik na blagajni web shopa daje potrebne podatke o kupcu, adresi dostave i plaćanju.

Klikom na „ potvrdite narudžbu i plaćanje „ korisnik potvrđuje naručivanje i plaćanje i time daje ponudu za kupnju tj. za sklapanje kupoprodajnog ugovora sa prodavateljem.

Korisnik dobiva potvrdu zaprimanja svoje narudžbe od strane web shopa e-poštom.

Ako je korisnik na blagajni web shopa izabrao opciju „ plaćanje pouzećem „, kao način plaćanja, obvezuje se iznos kupnje platiti dostavnoj službi prilikom preuzimanja robe.

Ako korisnik izabere bankovnu uplatu na transakcijski račun prodavatelja, ponudu sa pozivom na uplatu i podacima dobit će e-poštom na e-adresu kupca, nakon što potvrdi narudžbu. Ponuda vrijedi tri dana.

Više informacija na stranici Način plaćanja.

 

Nakon zaprimanja narudžbe i potvrde o uplati, izvršavamo dostavu robe na navedenu adresu. Ako neki proizvod, unatoč pažljivom planiranju i organizaciji, nije moguće isporučiti pravodobno ili uopće, korisnik će o tome biti informiran i konzultiran o drugim mogućnostima. Ako se ne složi sa ponuđenim izmjenama ili odgodama, korisnik može otkazat narudžbu prije zaključenja kupoprodajnog ugovora.

Multipharm zadržava pravo odustajanja od zaključenja kupoprodajnog ugovora u slučaju neraspoloživosti proizvoda ili drugih poteškoća o čemu će informirati korisnika.

Kupoprodajni ugovor se zaključuje u trenutku izdavanja računa.

 

Isporuka

Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu na adresu koju on navede kod potvrđivanja narudžbe.

Dostava se vrši putem GLS Croatia dostavna služba.

Ako dostavna služba i Multipharm zbog netočnih adresnih podataka ili iz drugih razloga ne uspiju kontaktirati kupca i isporučiti robu u razumnom roku i iz minimalno tri pokušaja, kupoprodajni ugovor se automatski raskida i Multipharm će obustaviti isporuku i izvršiti povrat uplaćenog iznosa za proizode.

 

Reklamacije

Za sve nedostatke koji su vidljivi na proizvodu kupac ima pravo na reklamaciju a koju daje na e-adresu: info@multipharm.hr Reklamacija će se rješavat u najkraćem roku i u dogovoru sa kupcem naći odgovarajuće i na obostrano zadovoljstvo, rješenje. Prodavalac je odgovoran za materijalne nedostatke proizvoda. U slučaju reklamacija na kupljeni proizvod postupit ćemo u skladu sa odredbama Zakona o obveznim odnosima.

 

Pravo potrošača na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupci potrošači imaju pravo na jednostrani raskid ugovora sklopljenog za proizvode na web shopu kako slijedi.

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga, od dana preuzimanja robe u posjed. Da biste ostvarili pravo na jednostrani raskid ugovora, trebate nas o svojoj odluci obavijestiti izjavom poslanom e-poštom na našu e-adresu: info@multipharm.hr.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora. –> OBRAZAC MOŽETE PREUZETI OVDJE

U slučaju jednostranog raskida ugovora, izvršit ćemo povrat uplaćenog iznosa, nakon što nam roba bude vraćena u nekorištenom i ispravnom stanju i u originalnom pakiranju.

Troškove povrata robe kod jednostranog raskida ugovora od strane kupca, snosi kupac.

Sukladno čl. 79. Zakona o zaštiti potrošača, potrošač nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:

  • ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovog odsječka ako usluga bude u potpunosti ispunjena.
  • predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču.

 

 

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Sve eventualne sporove koji nastanu, strane će rješavati putem ODR platforme: a ODR platformi možete pristupiti ovdje: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR to znači da sve svoje eventualne prigovore možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Prigovore je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Jamstvo zamjene

Multipharm će omogućiti zamjenu proizvodu za drugi u slučaju da to kupac želi, ali za nekorišten i potpuno ispravan proizvod u originalnoj ambalaži. Troškove dostave zamjene snosi kupac u cijelosti.

Trošak dostave zamjene u jednom smjeru iznosi 22,50 kn ( PDV uključen u cijenu ).

 

Cijene proizvoda i trošak isporuke

Sve prikazane cijene na našem web shopu su u kunama i sa uključenim PDV-om i besplatnom dostavom do kupca.

Račun za isporučenu robu kupac dobija uz robu.

Za sve ono što u ovim uvjetima poslovanja nije spomenuto, važe pozitivni zakonski propisi RH.